Stine Bostinius


Privat
Jeg er gift og mor til to dejlige nu voksne piger. Jeg bor i et lille hus lidt syd for Køge. Jeg er en livsnyder. Jeg holder meget af at rejse, sejle, køre motorcykel, danse, løbe, lære, læse, grine, male og tegne, af livet, af min familie og af at tilbringe tid sammen med andre mennesker.

Professionel Pædagogisk Rådgiver
Jeg er uddannet
Social Pædagog og Id-Psykoteraoeut, og har 25 års erfaring fra pædagogisk arbejde med børn fra 0 til 18 år, og herfra erfaring i samarbejde med og rådgivning af forældre og personale, samarbejde med psykologer, fysioterapeuter og talepædagoger. De sidste 20 år som leder af en daginstitution. Jeg har 2 bonusbørn, og har i en årrække været aflastnings familie, og har arbejdet som frivillig rådgiver på børne- og forældretelefonen.

Id-Psykoterapeut

Jeg har stor viden om og interesse for, på hvilke måder vi påvirkes af de oplevelser, vi kommer ud for på vores rejse gennem livet, som spæde, som børn, som unge og som voksne. Jeg har stor viden om menneskets psykiske udvikling og om betydningen af det narrative, vores egen historie og den historie vi har med andre mennesker, om betydningen af fravær og nærvær, og om betydningen af tab af og tilknytningen til vores nære relationer. Om betydningen af nuet, og af det at kunne finde ro og styrke i os selv, og finde ind til vores inderste kerne. Det er også der vi finder forståelse for andre mennesker, taknemmelighed og dyb kærlighed - til os selv, vores nære - og til livet.

Uddannelsesmæssig baggrund

Socialpædagog
Id-psykoterapeut
Grunduddannelse i ledelse
Handelsskolens Lederuddannelse
Uddannelse i pædagogisk ledelse
Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse
Stress og trivselsvejleder
Cool Kids uddannelse
Diverse kurser i Børn i Alkoholfamilier
Konfliktløsning
Sociale Kompetencer
Relationer og Samspil